gobelinminta
Nem is olyan egyszerû PDF Nyomtatás E-mail
Írta: hakansukur   
2012. május 24. csütörtök, 07:22

Nem is olyan egyszerû mintát készíteni, mint ahogy elképzeltem. Most megcsináltam magamnak egy mintát, de szerkesztgettem is jó sokáig és kiderült, hogy van pár olyan funkció, ami még elkelne ide a a szerkesztéshez. Ilyen például, hogy ha a mintán a szerkesztôben kijelölök egy öltést, akkor az visszaadhatná, hogy az az öltés éppen milyen színû. Mert jelenleg nincs ilyen funkció, így a látásomra kellett hagyatkoznom. Szóval ezt majd meg kell csinálni.

Módosítás dátuma: 2013. május 02. csütörtök, 06:57
Bővebben...
 
Túl nagy méret gondot okozhat PDF Nyomtatás E-mail
Írta: hakansukur   
2012. február 01. szerda, 10:34

Többeknek problémájuk van a túl sok öltést (20 - 30 ezer) tartalmazó minták kezelésével. Úgy néz ki, hogy az oldal ezeket a mintákat nem tudja megfelelô módon kezelni, ezt sajnálom. Megoldás lehet a minta méretének csökkentése.

Emellett egy hiba volt a weboldalon, a mintakészítésben. Ezt javítottuk, úgyhogy akinek elvette kedvét a korábbi kudarc, az próbálkozzon újra, reméljük sikerülni fog a mintát elkészíteni. És ha hiba van nyugodtan írjatok!

Módosítás dátuma: 2012. február 01. szerda, 11:58
 
Üdvözlet PDF Nyomtatás E-mail
Írta: hakansukur   
2011. október 03. hétfő, 13:37

Akkor elindul a weboldal. Pár mintát példaként betettem a katalógusba, persze nem a legjobbak, lehetett volna még dolgozni rajta.

Módosítás dátuma: 2011. október 14. péntek, 08:47
 
Ha segítség kell PDF Nyomtatás E-mail
Írta: hakansukur   
2011. november 11. péntek, 08:31

Ha segítség kell, vagy nem mûködik valami, nyugodtan írjátok meg! Az oldal alján van az email cím. Célom, hogy használható oldalt hozzak létre és ehhez az kell, hogy minden jól mûködjön. Köszönöm.

 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 2
Joomla template by a4joomla & www.gobelinminta.hu
Developed by www.webhosticon.hu
info kukac gobelinminta pont hu
All rights reserved (C)