Regisztráció

*
*
*
*
 * 
*

A www.gobelinminta.hu weboldalra regisztrálni kívánó felhasználó elfogadja és betartja a következô feltételeket::

  • A szerkesztôség fenntartja a jogot, hogy a mintakatalógusba került minták közül a szerintük nem oda illôt felszólítás nélkül törölje.
  • Minden regisztrált felhasználónak maximum 3 olyan mintája lehet, amelyet nem jelentet meg a katalógusban. A katalógusban közzétett minták számára vonatkozóan nincs megkötés.
  • A szerkesztôség nem ellenôrzi a felhasználók által feltöltött, a minták alapjául szolgáló fényképekre vonatkozó licence feltételeket és semmilyen felelôsséget nem vállal az ebbôl származó problémák miatt. Amennyiben olyan kérés érkezik a weboldalra, hogy a jogtalanul használt képet töröljük, akkor a felhasználónak továbbítjuk az üzenetet és az ô dolga, hogy tisztázza a kép felhasználhatóságának feltételeit a kép tulajdonosával. Amennyiben a felhasználó érdemben nem tesz semmit ez ügyben, a képet és az abból készült mintát is felszólítás nélkül töröljük.
  • Az oldal használata ingyenes
  • A weboldal tartalma a www.gobelinminta.hu szerkesztôinek a tulajdona. A www.gobelinminta.hu weboldalon, a mintaszerkesztôvel készített, mintákat tartalmazó PDF file-ok illetve a mintaszerkesztôvel létrehozott látványképek a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 2.5 Magyarország Licenc alá tartoznak.
    Creative Commons Licenc


 
A csillaggal (*) jelölt sorokat ki kell töltened

Joomla template by a4joomla & www.gobelinminta.hu
Developed by www.webhosticon.hu
info kukac gobelinminta pont hu
All rights reserved (C)