PDF Nyomtatás E-mail
Írta: hakansukur   
2013. június 25. kedd, 07:04

Nah vgre elkszlt az els kp, a bekttetend jsgok elejre sznt hmzs. Ez az els, ha minden jl megy, akkor mg jpr hmzs fog kszlni ezutn, hiszen nem kevs jsgrl van sz. s mivel ez az els, ht amolyan prbadarabnak tekintem, mert sajnos nem lett a legjobb. Els rnzsre szerintem nagyon tetszets lett a hmzs, s igen jl visszaadja az eredeti kpet. sszesen 56 szn s kb. 15000 ltsbl ll. Azonban kzelebbrl nzve igencsak hinyos lett...

A ksz hmzs a bekttt knyv eloldaln Az eredeti kp amirl a hmzs kszlt
A hmzs Az eredeti kp

- A problmm leginkbb a mintban az azonos sznekhez tartoz ltsekkel akadt. Mivel amikor elksztettem ezt a mintt mg nem csinltam meg a sznekre lebontott ltstrkpeket, gy nagyon knny volt egy-egy ltst kihagyni illetve nem szrevenni. Ksbb vissza kellett rni, jra befzni a sznt, stb.

- A msik gondom mr hmzssel kapcsolatos volt. Elg volt egyszer elszmolnom s csszott az egsz minta. Ezt most mr nem lehet szrevenni, de azrt engem termszetesen zavart s a csszs akkor derlt ki, amikor mr eslyem sem volt - azaz eslyem volt, csak lusta voltam - visszafejteni tbb ezer ltst, gy a minta jobb s bal oldala kztt egy sor elcsszs van, de ez nem szrevehet.

Ez lett a mintadarab, a tovbbiakat mr nagyobb odafigyelssel fogom csinlni. s nagyon nagy segtsg szmomra, amit emltettem az elbb: a sznenknti ltstrkp, amelyen tulajdonkppen csak egy sznhez tartoz ltsek szerepelnek

Na meg mg egy problma van, de ez mr nem a hmzssel kapcsolatos. A kts nagyon szp lett, fztt, valdi br, nem is ezzel van a gond, hanem a hmzs s a kts "hzassgval". Nem volt pontos elkpzelsem erre vonatkozlag s gy nem igazn lett j a dolog. Nem kzpre kerlt a minta s nincs is szintbe hozva a fedlap skjval. Radsul j lett volna valamilyen egyszer keret is a hmzs kr. De majd legkzelebb:)

A lnyeg, hogy szmomra bejtt az oldallal ksztett minta s meg tudtam csinlni segtsgvel a hmzst.

Módosítás dátuma: 2013. június 25. kedd, 07:59
 
Joomla template by a4joomla & www.gobelinminta.hu
Developed by www.webhosticon.hu
info kukac gobelinminta pont hu
All rights reserved (C)